Lakcorrectie voor je auto

Lakcorrectie voor je auto

Met een lakcorrectie herstellen wij de lak van jouw auto van imperfecties zoals krassen, ingebrande vogelpoep, verweer of slecht gespoten lakken. Als het polijsten van de lak niet voldoende resultaat geeft, gaan wij verder!

Lakcorrectie is de oplossing om de lak van je auto perfect te herstellen zonder dat jouw auto moet worden gespoten. Er vindt altijd eerst een professionele inspectie van de auto plaats waarbij de lakdikte wordt gecontroleerd. Zit er nog voldoende lak op de auto? Dan is een lakcorrectie een zeer effectieve en waardevolle oplossing.

Om de originele lak te behouden

Bij een lakcorrectie wordt op uiterst vakkundige wijze een minimale laag van de aangetaste of beschadigde bovenlaag van de lak verwijderd. Dit is precisie werk. Hierna wordt de lak gepolijst en met hoogwaardige middelen weer compleet hersteld en beschermd. Wij behalen extreem mooie resultaten met deze techniek. Een aanrader als je de lak van jouw auto als nieuw wilt hebben en de originele lak wilt behouden! Zoals bijvoorbeeld bij young- en oldtimers. Maar we hebben zeker ook moderne auto’s op deze manier behandeld.

LakFinish heeft veel ervaring met deze techniek. Je auto is in goede handen. Vraag naar de mogelijkheden, er kan vaak meer dan je denkt. Is er geen lakcorrectie mogelijk? Dan kunnen wij het aangetaste deel van de auto ook spuiten. Wij hebben alles in huis om de lak van jouw auto weer in topstaat te krijgen.

Kosten lakcorrectie

De prijs is afhankelijk van de staat van de auto en de te behandelen oppervlakten. Neem contact op voor de mogelijkheden en/of een inspectie van jouw auto. Wij helpen je graag.

People working on laptops

Benieuwd wat Lakfinish voor jou kan doen?

Iedere auto is uniek en daarom moet onze aanpak ook per auto uniek zijn. Als je contact opneemt dan kijken we samen naar de beste aanpak. Natuurlijk geheel vrijblijvend.