Over LakFinish

Maarten Wilbrink van LakFinish
Maarten Wilbrink van LakFinish

Jouw contactpersoon bij LakFinish is Maarten Wilbrink. Met een jarenlange ervaring in de autoschade wereld als autospuiter, heeft hij zich ontwikkeld tot een echte lak-specialist. Maarten is een perfectionist en gaat altijd voor het beste resultaat.

Met de start van LakFinish heeft Maarten zich verder gespecialiseerd in lakcorrecties en detailing. Waar een poetsbedrijf ophoudt, gaat LakFinish verder. Uiterst professioneel wordt beschadigde of verweerde lak hersteld en weer in nieuwstaat gebracht. Schuren, kleien, coaten, polijsten en lakverzegelingen; alles wordt ingezet om de lak van uw auto in topstaat te brengen.

Ook voor het herstellen van het interieur van jouw auto ben je bij LakFinish aan het juiste adres. Beschadigingen, slijtage of scheurtjes in het leer? LakFinish lost het op en maakt jouw interieur weer alsof het nieuw uit de fabriek komt.

Je kunt er op vertrouwen dat LakFinish met de nieuwste technieken en materialen werkt. Want wij zijn minstens zo gek op een mooie auto als jij.
Maarten denkt met je mee en zoekt samen met jou naar de beste mogelijkheden. Neem gerust contact op.

Detailing; the next level voor als je auto echt waardevol voor je is.