Velgen glascoaten

Iedere autoliefhebber weet het: velgen schoonmaken is het lastigste onderdeel aan een auto om schoon te houden. Een glascoating aanbrengen zorgt dat de velgen mooi en schoon blijven.

Je velgen voorzien van een glascoating heeft meerdere voordelen: vuil hecht veel minder snel aan je velgen en het beetje vuil dat zich toch weet te hechten haal je er gemakkelijk van af. Tegelijkertijd krijgt de lak van je velgen een veel diepere glans en zien ze er dus mooier uit.

Glascoating kan op vrijwel ieder soort velg toegepast worden en kan snel toegepast worden. Als je ervoor kiest om je velgen bij LakFinish te laten voorzien van glascoating dan hanteren wij het volgende stappenplan.

De eerste stap bij het glascoaten van de velgen is het demonteren van de velgen. De auto wordt op de brug geplaatst waarna alle vier de wielen gedemonteerd worden. Uiteraard worden ze tegelijkertijd geïnspecteerd op mogelijke problemen.

Glascoating

Als we de wielen gereed hebben dan beginnen we deze schoon te maken. Eerst borstelen we het grove vuil van de band en de velg, vervolgens blazen we het fijne vuil weg met de luchtcompressor en vervolgens wrijven we de velg schoon met zachte fiber doeken.

Spotrepair

Na het aanbrengen van de glascoating is de volgende stap om de glascoating goed en gelijkmatig te laten drogen. Hiervoor gebruiken we een UV-lamp. Deze lamp zorgt dat de gehele velg goed opdroogt.

Glascoating
People working on laptops

Benieuwd wat Lakfinish voor jou kan doen?

Iedere auto is uniek en daarom moet onze aanpak ook per auto uniek zijn. Als je contact opneemt dan kijken we samen naar de beste aanpak. Natuurlijk geheel vrijblijvend.